Sep 15, 2011

Hantu Bonceng PPVrip [2011] Mediafire download link


1969 Mustang Coupe Out Of Paper by Jonathan Brand


It is made entirely of archival inkjet prints on paper. The process began with creating a 3D computer replica which is then unfolded flat and printed on an inkjet printer. Each piece is then cut out and glued together to form a 3D replica of the original.













Sep 14, 2011

NEW Myvi Se 1.5cc "Lagi power , Lagi best"

Hari ini Perodua telah melancarkan Myvi SE 1.5 cc, manakala tempahan bg Myvi ini telah pun dibuka sejak 12 September 2011. Dengan moto ‘Lagi Power, Lagi Best’ jentera Myvi SE 1.5 ini akan didapati di lebih 178 showroom Perodua di seluruh negeri dalam 4 varian.






"harga Myvi SE 1.5 ini kemungkinan besar melebihi RM50,000 kerana cc kereta yg besar"



source pandu.my

Semester Dua #awesome






Photografer Izwan Tidak Pilus

Sep 13, 2011

Design Baru Perodua Viva ( Gambar )



Perodua telah pun memperkenalkan design baru Myvi yang tidak berapa cantik dibahagian luar tp cantik di dalam. Sekarang tiba masanya Perodua memperkenalkan design baru untuk Perodua Viva yg lebih cantik diluar berbanding dengan model sebelum ini. Info yang diterima dari laman web pandu.my ini mengatakan rekaan baru ini adalah bedasarkan Daihatsu A-concept.



"lawa lah sial viva baru ne...terase nak beli viva lg sekali..=)"

INVASION - Maxxis Tyres British Drift Championship Round 5



This video roll coverage from the fifth round of the Maxxis British Drift Championship from Silverstone Circuit


"in the world of racing , you will never know when you'll need a spare engine"

"i wish i have extra engine for my car =)"


The Cataracs - Top Of The World ft. DEV

Sep 11, 2011

Volkswagen Autoshow 2011


Ape maksud Volkswagen.Didalam bahasa German Volk bermaksud rakyat dan Wagen bermaksud kereta. Dan apabila digabugkan dua perkataan ini jadilah Volkswagen bermaksud kereta untuk rakyat.

Gambar- gambar yg kereta yang dipamerkan d Volkswagen Autoshow 2011.( mintak maaf gmabar tidak berape cantik sebab aku guna hp murah je)












Bagi aku autoshow ne mcm dekat showroom Volkswagen je. Mereka hanya ingin memperkenal kan kereta Volkswagen kepada rakyat Malaysia tidak lebih daripada itu . HAMPEHHH BETUL!!!!. Aku nak tengok teknologi Volkswagen buat kereta..Volkswagen Autoshow menghampakan aku.

BUT thanx to hitz.fm for these things..






Sep 6, 2011

Miss A - A Class [Mediafire Link]


Tracklist

01. One To Ten
02. Good Bye Baby
03. Help Me
04. Break It
05. Mr. Johnny
06. Play The Music DJ
07. Step Up
08. Breathe
09. Blankly
10. Love Again
11. Bad Girl Good Girl
12. Good Bye Baby (Silver Mix)

Download Link

Sep 4, 2011

Gab Sport Spring


I need this for my car..without this thing my car look ugly...=(


Sep 1, 2011

New Rim For My Ride


"this is the rim that i choose for my little ride.."


"this guy help me to choose the new sport rim.Thnx dude"



"changing the tyre"



"adjusting car's alligment"

==================================================================

"this is how my cor look like after change to new sportrim"

>>>> my next project is to lowering my car by changing to gab sport spring..=)

Video >> MAIHAM MEDIA: SHINJI'S RWB 964

RAUH-Welt BEGRIFF : Shinji's RWB 964 from Luke Huxham on Vimeo.