Dec 31, 2011

2012 New Year Eve Countdown Spot In Malaysia

1. 2012 Countdown Concert Party
- 31 December 2011
- Surf Beach @ Sunway Lagoon
- Onwards 7PM
- Features international acts such as sizzling hot Korean Pop band, RANIA, Ella from Taiwanese girl band S.H.E and Malaysia’s most wanted localacts like Dragon Red and Da.Mon.Ster.

2. 2012 Countdown @ Speed City KL!
- 31 December 2011
- Speed City KL
- Celebration with “Wild Team Drifting Competition” by regular “Drift Bandito’s” & New Year count down with  
  Speed City KL’s fireworks display @ 12am sharp.

3. Malam Ambang Tahun Baru 2012
- 31 December 2011
- Dataran Merdeka
- Concert from popular local artistes.

4. 2012 Countdown Carnival
- 28-31 December 2011
- i-City Shah Alam
- Carnival that offers a variety of family-based activities, including those for youths and children.

4. Sambutan Ambang Tahung Baru 2012
- 31 December 2011
- Menara Taming Sari, Melaka
- Stage performance and lucky draw for public.

5. Mystical Eve 2012! @ ENCORP Strand’s New Year’s Countdown
- 31 December 2011
- Damansara, PJ
- Stage performance by Mizz Nina & etc.

6. Penang Golden New Year’s Eve Countdown
- 31 December 2011
- Onwards 6PM
- Padang Esplanade, Penang

7. Queensbay Mall Countdown Part 2011 LIVE!
- 31 December 2011
- Onwards 7PM
- Outdoor Carpark, Queensbay Mall, Penang

8. New Year Countdown By The Sea
- 31 December 2011
- Onwards 7PM
- New mall, Straits Quay, Penang
- Featuring fun and games with multi-talended DJ/host, Joey G, musical performances by buskers, the High Society Band and KL Stompers, Fire Dancers & POI Jugglers with Didgeridoo performances

9. Auto-City Juru New Year Countdown Fiesta
- 31 December 2011
- Onwards 6PM
- Mainland, Penang

Dec 20, 2011

Soul of Clasic

SOUL OF A CLASSIC - Brought to you by & Scene Media featuring the Meguiar's Club Showcase at The Classic Motor Show. Held at Birmingham's NEC, the show is the biggest classic car gathering in the UK with over 1,400 vehicles on display.

Dec 19, 2011

Filmography 2011

Awesome video....combined all movie trailer in 2011

Feel so good with this #1

Check this UGR bi-turbo Lamborghini Gallardo .. when will we see one of this in Malaysia

Dec 10, 2011

Simulasi Gerhana Bulan Penuh 10 Disember 2011

Malam ini akan berlakunye Gerhana Bulan Penuh....dah ini adalah simulasi kejadian Gerhana Bulan....Jika mengikut simulasi diatas, dijangka pada 10.22 pm waktu malaysia Gerhana ini akan berlaku...=)

Dec 7, 2011

Nissan JUKE-R

when big heart of GT-R R35 put into  small little girl car. the car evolves to Nissan JUKE-R.Yes!!! this nissan JUKE-R is a compact car with nissan GT-R engine. i can wait to see this in car in Market..=)

Dec 4, 2011

Skyline GT-R R36 #conceptcar

After great performance form Nissan GT-R R35.Nissan has develope a new concept for Nissan GT-R siblings its called R36. we still dont the details about this car. we hope Nissan will produce a great performance car just like R35.

Nov 29, 2011

Kimi Räikkönen back in F1 with LRGP in 2012

ini lah saat yg aku tggu..kemunculan semula kimi raikkonen dalam F1....sblm ne kau hanye dengar khabar angin je kali ini aku dah dengar sendri dari mulut die....xsbar nak tggu season baru F1....n tahun depan mmg aku akn pg tgk F1 dekat sepang.....ade sape nak join aku??jom lah p tgk ....tkt xdelah mahal mane pun....hehehehe

Nov 28, 2011

The Iconic Car

Dont Speed !!!

semahal mane pun kereta yg korang pkai tue...kalu xcden tetap akan jadi mcm DONT SPEED!!!

Toyota FT-86 Close-Up Look

A lot of you seem to like it, while some not so much. But that is fine, such an anticipated model, in particular one that has such a big job to do, will always generate mixed feelings. It's obvious the "86" name has something to do with it, but while the original AE86 Corolla was a very special car, I think we have to understand that Toyota isn't trying to pass this new model off as a replacement. What they are trying to do here is tap into all those little things that made the hachiroku earn its legendary status and offer it up in a modern package. Here some picture of new Toyota FT-86

Nov 25, 2011

Worlds Lowest Street Legal Car

Officially in the Guinness World Record for lowest street legal car, the Flatmobile stands at just 19 inch or 48 cm tall. You can check the build progress of the FlatMoble at the FlatMobile website. The car is rear mounted with a 875cc engine for propulsion. Obviously inspired from Batmobile, Perry Watkins from England is the proud owner 

Nov 23, 2011

Persona convert Evo X

sebelum ne aku tunjuk gambar Evo convert  P.Waja. kali ne aku nak share gmbar persona convert Evo X plak...lepas ne kalu korang nampak keta persona mcm evo, itu bukan model baru proton tapi persona convert evo...jgn mudah tertipu ek..hehehe


Nov 22, 2011

EVO 7.5 GTA Convert to Proton Waja 2.0

Selalunya kita akan jumpa Proton Waja convert jadi Evo. Kali ini mari kita lihat Evo 7 convert jadi Proton waja pulak...yg aku pun pelik nya, dalam2 bayak kereta dekat dunia pemotoran knpe di nak convert jadi waja?

Nov 9, 2011

Logo #1

logo copy

aku teringin nak buat logo mcm dekat atas skill adobephotoshop aku xhebat lagi...banyak lg yg perlu diperbaiki...InsyaAllah suatu hari nanti aku mampu buat logo mcm ne..=)

Nov 6, 2011

Abandoned Steam Engines, Argolis , Greece #IPProject

Untuk semester dua , aku dikehendaki untuk buat projek bersepadu dan tajuk yg diberi adalah "steam system". Kalau lah aku dpt ambik "abandoned steam engine " ne bawak balik Malaysia kompem team aku dpat markah paling tggi. xpayah susah nak lukis drawing bagai...aku bagi sebijik steam engine tyme presentation...mesti gempak...HAHAHHAHA

Avenged Sevenfold - So Far Away

Fast workers, REALLY FAST!!!

Adele - Someone Like You (Live in Her Home)

Oct 30, 2011

Mr Bean reaction when watch F1

Mr Bean is not amused #F1

Ujian Pelanggaran Ford Focus

sebuah Ford Focus menghentam sebuah dinding konkrit pada kelajuan 120 mph (192km/j) di dalam satu ujian pelanggaran paling pantas di dunia.

What’s Eating Gilbert Grape (1993)

Jonny Depp and Leonardo Dicarprio beb!! disebab kan pelakon cte ne terkenal  aku pun download lah movie ne...aku  xtgk pun lg cte ne , so xleh lah komen lebih2..knpe xtgk lg??aku ne ske download je..nak tgk kne ade mood n mase yg sesuai...kdg2 aku MMG SKE download kn movie utk kalu korang nak download cte ne  pg lah dekat